Duurzaamheid en sustainability

Duurzaamheid en sustainability in relatiegeschenken. Klaar om uw onderneming te promoten op een manier die goed is voor onze planeet?

Energiek zakendoen

Powerbank of draadloze oplader als zakelijk geschenk

Originele kerstbal

Het geven van een gepersonaliseerde en originele kerstbal als cadeau is een attente en feestelijke manier om waardering te tonen.

Waterflessen en bidons bedrukt met Logo

Of je nu op zoek bent naar promotiemateriaal voor een evenement, relatiegeschenken voor je klanten, of gewoon een milieuvriendelijke manier om je merk te laten zien, bedrukte waterflessen en bidons zijn een uitstekende keuze.

Blusdeken met logo

Veiligheid was nog nooit zo persoonlijk. Op zoek naar een doordacht en praktisch zakelijk cadeau? Een blusdeken met logo biedt de perfecte combinatie van veiligheid en persoonlijkheid

10 originele zakelijke kerstgeschenken

De kerstperiode is een tijd van geven en hoe leuk is het om een met een origineel, onderscheidend en onvergetelijk kerstgeschenk jouw relaties en medewerkers te verrassen.

Waarom een zakelijk kerstcadeau geven?

Een zakelijk kerstcadeau is heel leuk om te geven en natuurlijk om te ontvangen. Tegen het einde van het jaar kijken veel medewerkers en relaties reikhalzend uit naar het cadeau-moment.

Padel racket met logo

Geef een padel racket met logo cadeau en laat je waardering zien op een stijlvolle, functionele en sportieve manier.