Originele kerstbal

Originele kerstbal

Het geven van gepersonaliseerde kerstballen als cadeau aan relaties is een attente en feestelijke manier om waardering te tonen. Wij barsten van de ideeën, maar hier een aantal voor de meest originele kerstbal van het jaar.

 

Bedrijfslogo

Laat een originele kerstbal bedrukken met het logo van je bedrijf. Dit is een subtiele maar effectieve manier om je merk in de feestdagen te promoten en je maakt er een kerstboom nog mooier van!

 

Naam en Bedankje

Voeg de naam van de ontvanger en een persoonlijke kerstgroet toe aan de kerstbal, bijvoorbeeld "Fijne Feestdagen, Robbert!" Dit voegt een persoonlijk tintje toe aan het cadeau.

 

Kleuren en Stijl

Kies kerstballen in de kleuren en stijl die bij je bedrijf passen. Dit kan helpen om de kerstsfeer in lijn te brengen met je merkidentiteit en je weet zeker dat je een uniek exemplaar weggeeft.

 

Jaartal op de kerstbal

Voeg het jaartal toe aan de kerstbal om het speciaal te maken voor dat jaar. Het herinnert de ontvanger aan de feestdagen van dat jaar.

 

Foto's

Overweeg om een foto van je team, kantoor of een ander relevant beeld op de kerstbal af te drukken. Het hele team in een foute kersttrui of jouw bedrijfslocatie in winterse sferen, alles kan!

 

Individuele Geschenkverpakking

Verpak elke kerstbal in een mooie doos met je bedrijfslogo en een bedankbericht. Dit maakt de originele kerstbal compleet.

 

Stijlvolle Lettertypes

Kies stijlvolle lettertypes en kleuren voor de tekst op de kerstbal, zodat het er aantrekkelijk uitziet. Heb je hierover advies nodig? Wij helpen je hier graag bij.

 

Contact over jouw originele kerstbal

Bij het personaliseren van kerstballen is het belangrijk om in gedachten te houden wat de ontvanger zal waarderen en wat past bij de aard van je zakelijke relatie. Een attent gepersonaliseerde en originele kerstbal kan een blijvende indruk achterlaten en je relaties versterken tijdens de feestdagen. Wij helpen je graag met een origineel cadeau, of het nu kerst is of een ander jaargetijde. Bel ons gerust via 085 76 023 76 en neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen je merk naar een hoger niveau te tillen.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.