Duurzaamheid en sustainability

Duurzaamheid en sustainability is onze missie

 

Promotionalz is uw partner in duurzame relatiegeschenken en lanyards

Wij geloven dat zakendoen hand in hand moet gaan met het beschermen van onze planeet. Daarom streven we ernaar om duurzaamheid en sustainability in relatiegeschenken te integreren in alles wat we doen, van ons productassortiment tot onze productieprocessen.

 

Duurzame relatiegeschenken

Onze relatiegeschenken zijn zorgvuldig geselecteerd uit hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en worden voornamelijk binnen de EU geproduceerd. We bieden een breed scala aan producten, variërend van gerecyclede producten tot biologisch katoen en papier met certificeringen zoals FSC (Forest Stewardship Council) en PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification). Deze certificeringen geven aan dat het papier afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

 

Eco-Vriendelijke lanyards

Onze lanyards zijn niet alleen functioneel, maar ook vriendelijk voor het milieu. Geproduceerd met minimale ecologische impact, bieden onze lanyards een duurzame oplossing voor evenementen, conferenties en dagelijks gebruik op kantoor. Bovendien zijn wij momenteel in gesprek met een recycle fabriek, zodat herbruikbare producten een nieuw leven krijgen.

 

Samenwerking met recycle fabriek

Het sluiten van de kringloop is iets waar wij ons dagelijks mee bezig houden en willen vereenvoudigen voor onze klanten. Daarom gaan wij een samenwerking aan met een toonaangevende recyclefabriek om ervoor te zorgen dat onze producten aan het einde van hun levensduur niet op de vuilnisbelt belanden, maar worden gerecycled tot nieuwe grondstoffen. Deze samenwerking stelt ons in staat om een positieve impact te hebben op het milieu en tegelijkertijd hoogwaardige producten te leveren aan onze klanten.

 

Oplossingen in duurzaamheid en sustainability

Bij Promotionalz streven we ernaar om voortdurend onze duurzaamheidsinspanningen te verbeteren. Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingen om innovatieve oplossingen te vinden die de impact van onze en uw activiteiten op het milieu verminderen. Bovendien blijven we transparant over onze processen en streven we ernaar om onze klanten te inspireren om ook bij te dragen aan een groenere wereld.

 

Sustainability is een belangrijke pijler in onze bedrijfsvoering

Klaar om uw bedrijf te promoten op een manier die goed is voor zowel uw merk als de planeet? Bekijk ons assortiment duurzame relatiegeschenken en lanyards en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

 

Trots om uw partner te zijn in duurzaam zakendoen.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.